Mutiara Jiwa

Tuesday, December 15, 2009

Baby With Transport Contest

Sticky Mode Sehingga 15 Disember 2009
Salamwrt.

Waktu blogwalking...ummi jumpe contest nih...sekadar memeriahkan dunia bloggger dan menghias blog ummi nih..sajer nk join contest nih....


menang ker kalah ker belakang kire..ummi suka sgt tgk gambo hadi masa 1st time dpt keter..selok kemain dia tolok keter nih..


Nama Budak Bertuah: Abdul Hadi Abqari
Umur Budak Bertuah: 1 Tahun 9 Bln

Baba beli keter nih masa Hadi baru pandai jalan...org tua2 kater...'dapat kaki'..masa tuh umo budak bertuah nih..10bln ++..nk masuk 11 bln...nilah mainan pertama yang baba belikan utk anak kesayangan yang yang ada ciri2 mainan budak lelaki sejati...sebelum2 nih...main keter ferrari kecik hadiah SHELL yang baba simpan buat koleksi
[dapat ker budak bertuah nih...habis punahhh ranah...ekekkeke]

Ummi amik gambar nih....masa petang2..sementara nk maghrib...masa nih dia tgh syok berangan...tak tau ler..ape yg budak nih tgh angankan..semer org lalu..dia lambai...agaknyer...ajak org naik keter dia la kot..tak pun nk tunjuk kt org yg dia ada keter tuh..... bajet cam dia sorang jer yg ada keter gtuh....agaknyerlaa

Kelebihan sejak ada 'transport' sendiri nih...ummi tak perlu lg 'assist' dia nk berjalan..dia dah pandai tolak keter..n kontrol 'speed' sendiri [ gitu ker??] dan yang paling ummi ingat sgt...dia dah semakin rajin tolong hambat kambing baba n abah....

video
video nih..sekadar penambah perisa jer...takde kaitan dgn n3 contest pun..hehe

Kowang..ibu2..bapak2..nk join gak??? jom terjahh

syarat2 nk join contest ni:

1. mestilah jd follower umminabilah and masukkan dlm bloglist korang....

2.copy banner kt atas kt sidebar anda and ltk kan link contest ni...

3. Buat satu entri & upload kan pic ank korang dgn aksi bersama transport diorang, letakkan nama , umur dan ceritakan sedikit pasal pic tu....transport tu xkira lah bentuk ape...tapi yg diorang main lah...walker x termasuk k...

4. umur anak korang mestilah 0-3 tahun...kalau pic tu diambil smasa umur ank anda x melebihi
3 tahun boleh lah diterima...

5.hanya 1 pic saja yg dibenarkan utk diupload kalau korang nk ltk banyak pun xpe tp umminabilah lah yg rambang mata nk pilih...tajuk kat atas je dterima

6. hanya seorang ank jek yg dbenarkan msuk contest ni...kalau yg ramai ank dia ade pic dgn transport, korang pilih lah yg tercomel skali nk ltk kt n3 tu...

7. contest ini bermula pada hari ini 15 Nov 09 dan akan berakhir tepat pada pukul 12 tghari 15 Dis 09. selepas dr tarikh tu x akan dilayan k...

8. terbuka kepada boy n girl k...

9. sesudah wat n3 contest ni silalah tgal jejak kat bawah bersama link korang kt blog umminabilah k?

...haaa...syarat2 nye cukup mudah...so ape lagi jomlah join...
pemenang akan dipilih seramai 3 org
...dan dipilih oleh juri professional...hehe...professional ke?
top ten akan dipilih oleh kawan baik umminabilah
top five akan ditapis oleh hubby umminabilah
and top 3 akan dipilih umminabilah sendiri....so ape lagi....join lah...



1 comment:

umminabilah said...

salam...dtg check n3...ok done...gud luck ekk