Mutiara Jiwa

Wednesday, December 30, 2009

Contest "Ceria Si Ayah Bersama anak"

***Sticky Mode Until 30 Disember 2009***
Salamwrt. Haii...'kuntes' lagik yerk?..wakakak..giler 'kuntes' betul ummi nih yerk? Heheheh...pe salahnyer kan..support kengkawan blogger..ari nih..ari dorg..esok2 mana tau klu ummi nk wat 'kuntes' gak..diorang ler plak memeriahkan..tak gitu?

Puan Fasha dah anjurkan 1 contest "Ceria Si Ayah bersama anak" Oleh kerana en Harry a.k.a hubbynye pnye bestday yang jatuh tertiarap dalam bulan 12 Dis nie

Selalunye contest ibu2 + anak2... kali nie dia ckp nk wat lain dari yang lain..

Dia cakap....ala2 bini perdana menteri cakap..
"Kite kena gak hargai kehadiran si "Suami
" dlm hidup kite..."

Hah betul sgt ler tuh...klu tak..takde masa la ummi nk posting n3 nih tiap2 ari klu my hubby tak cilok my little hero jalan2 makan angin petang2...klu tak...tak sampai ler n3 yg 'mabeless' nih kepada puan penganjur...

[ceh mau kembang idung en hubby biler terbaca n3 nih..gasak ler yang oii!!] ok scroll down for my special n3....ejejeje...;)

Ni lah banner dia yg korang wajib tepek...klu tak tepek..n3 korang masuk tong sampah jer kot...

Syarat nak menang...

1. Wajib menjadi follower Fasha dan sponsor Pu3zdini (kalo salah sorang dikira tak lengkap ok..)

2. Add link Fasha ke dlm bloglist anda

3. Semestinya MENEPEK banner di sidebar blog kesayangan anda. Banner tersebut hendaklah di link dengan link ini.

4. Sesiapa yg nak join nie kenalah ada blog..klu x mcm mana nak nilai nanti..

5. Umur anak mestilah dari dah pandai senyum hingga 12 tahun..

Cara nk masuk 'kuntes' plak...

1. Upload 1 sahaja gambar aksi ceria si suami bersama anak anda.. klu banyak kang juling lak bijik mato mak cik ngan juri2 nak menilainyo..kihkihkih

Upload 1 gambar si ayah dan anak beramai2 pun boleh tp pastikan ianya CERIA..


ni dia..encik UDIN dan ADI

2. Nyatakan nama si ayah + anak. Nama glamour je tau..x yah pjg@ buat ponek jo jari jemari menaip...hehehe


3. Buat entry tentang contest ini pada blog anda. Dalam blog tersebut mention dan link ke blog Fasha (no link back will be disqualified)

4. Sila tinggalkan comment dan link contest anda HANYA di post entry ini


Juri2 profesional akan di adili oleh en Harry + cik Pu3zdini & hadiah saguhati cik Qaseh akan buat cabutan..


Hadiah setiap satu bagi tempat

PERTAMA

KEDUA

KETIGA


2 Hadiah Saguhati

Hah camno? sonang yo kan? jom ah join beramai2..klu tak join pun takpo...mudah skit ummi n family nih jadi pemenang.. keh keh keh...;))

1 comment:

^^ FASHAH ^^ said...

salam ceria,

sy dah terjah blog awk tau..ape2pun gudluck k