Mutiara Jiwa

Tuesday, June 22, 2010

My Come Back....!

Salamwrt. Today ummi wat come back dlm blog kesayangan nih...coz ummi dah tahan telinga my frenz keep asking me,

apsal tak update blog ko dah?

Blog dah tutup ke?

Ko nih mentang ler ade FB...Langsung tak jenguk blog...habis madu sepah dibuang tul!...

ade yg kate..Susah ek..anak dah dua...aku bukak blog ko dah tadak citer anak-anak...bz amat gamoknyer kawan aku nih...

dan yang paling buat aku tak tahan..rasa cam nipis jer tinger nih..yg ckp gini..

Ko lamer tak blogging...naper?? sbb tak penah menang kontes2 yg ko join ke??

Dan jawapannya akan terjawab sekarang...aku nakkkkkkk sgt update blog aku nih..tp aku teramat la bz [ker buat2 bz] ngan kijer kt opis...tak plak ter pk nk tutup blog plak...tp biler dah ada akaun FB mmg ler sedikit mengganggu aktiviti aku berblog nih... [sdikit ker...cam banyak jer...hehe]...mmg la aku susah skit nk blogging time kt rumah...my abqariyain tuh..actually ok jer...tp yg buat aku rasa cam hangin jer...broadband coverage cam hampeh!!! Lg satu klu balik kijer of coz my main target adalah anak-anak...layan si Hadi main pasir..main air...layan si Hannan bergolek-golek sampai masuk bawah katil...yg alasan tak pernah menang kontes tuh mmg wat aku tersentap...huhu..memang pun..tapi ia tak kan mematahkan semangat aku...sbb rezeki aku blm mari....sbb aku malas sgt nk solat dhuha kot..tu yang rezeki payah nk lekat tuh..tulah saper suruh malas kan..???


And from now...i will do my best utk blog kesayangan..bkn nk jadi blogger tegar pun...suker2 jer..nk citer..sok bleh jd bahan bacaan anak-anak aku cam aku sokmo buat...baca diary mok aku sorang2..pastu gelak..haa..jangan main..ingat mak aku kijer buat belacan, buat tikor, tanam lade..tak pandai tulih diary ker? Tolong skit...!!! angah aku ckp, mak aku klu skolah sampai SPM dulu...agaknyer dah jd PTD dah kot..kitorang nih anak2 PTD la...kekeke...berangan tak hingatt...tapi takperla walaupun mok bukan PTD pun..mok tetap the best...

Sekian...aku yg kuat merepek!!!