Mutiara Jiwa

Wednesday, April 15, 2009

Menjawab TAG!!!

Ko kena tag? haaah?gapo dio tuh?...ceh...terhina sekejap seorang blogger baru seperti aku...oooo gini gayernye tag yer? aku ingat kan TAG nama cam kite2 pakai zaman sekolah dulu2...[zaman skrg pakai kad siap ngan gambar] so dengan rasminyer aku nk menjawab tag inihh...dan anda2 semua sila bersedia kerana sy akan menge'tag' anda tanpa notis 24jam..


Nama Timangan anda:~


Tak penah pulak ku dengar 'menimang namer'..selalu dengar..'menimang anak...keh keh kehh..yerla ku jawab..kawan ada yg panggil syida...ada panggil ateh...dan semenjak kawin nih..ada yg panggil makteh lakss..

Anda seorang yang:~

Hanya jauhari mengenal aku...keh..keh...keh ntah ler..friendly la kot..

Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:~

Mak, arwah chek[ayah], arwah tok., cekwo [tokki],my hubby..in law family, my siblings and my precious gem abd hadi abqari...mak aiii..bab description nih aku fail la..aku tak reti nk koba' an..aku sayang semer...


Lagu kesukaan anda:~

Bykkk...tp aku pun tak tau naper aku lebih suka nasyid dari lagu2 lain...aku bukan budak baikk sgt..

Makanan kesukaan anda:~

Makanan yg aku rasa nk makan...[musti bengang ngan jawapan tak semenggah ini...kwang3x]

Warna kesukaan anda:~

hijau, purple, pink, biru turqoise, byk ahh...

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:~

isk takk cukup tiga tuh...tambah lagi...lima...hehehe..duit..duit..duit..duit..dan duit...[cukup 5?]

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:~

ntah ler..aku pun tak perasan biler aku nangis...tak sangka ada org nk tanye dlm blog..andai ku tahu..dah lama ku set timer..kah kah kah...

Tag rakan anda:~

~kakyong72

~syahadah79

~mamashinta

~ourdreamsoflife

~isha2710


nih semer kwn blogger yg baru kenai..yg lain jgn kecik ati..akan di tag dgn versi yg lain pula..tungguuuuu!!!

sebelum tuh sila download look-a-like meter nih utk mengukur setakat mana muka anda di tepek pada anak anda...
http://www.myheritage.com/meter



3 comments:

ima shhs said...

aku ingat ko tak nak jwb...huhuhu...

kakyong said...

salam UmmiAbQari,

yer yer nanti kakyong jawab.. harap sabar menanti, sbb daku sgt terkenal dgn sikap suka MEMERAM tag..

daku sudah dl lama dahulu look-a-like meter, tapi tiada saper yg perasa & memberi komen... huhuuuhh, silalah tinggalkan komen di sini yer.. http://kakyong72.blogspot.com/2009/02/fikri-look-alike-meter.html

Ina Hashim said...

dah settle jawab dah